Venäjän projektipalvelut

Как поживаешь?

Pelkästään Venäjän kieli luo haasteita pienille ja keskisuurille Suomalaisille yrityksille, kun halutaan katsastaa ja kehittää vientiä tai tuontia suuresta itäisestä naapuristamme.

Hyvä! Xорошо!

Lupaamme, että kielestä ja sen ymmärtämisestä ei tule ongelmaa yrityksellenne meidän kautta toimitetuista projekteista. Kauttamme saatte natiivin Venäjän kielen omaavat henkilöt hoitamaan projektisisällöt (notaarivahvistetut käännöstyöt, matkavaraukset, tullimuodollisuudet, maa-oppaat vierailuille, turvallisuuspalvelut kohteessa sekä muut verkosto- ja kontaktipalvelut).

Erikoistumisalojamme kontaktiverkostossamme ovat navigaatio (GPS ja Glonass), projektisuunnitelmapalvelut (kustannusarviot sekä kontaktiverkoston periaatteet), ICT outsourcing, ohjelmointilokalisointi, maahantuontisertifioinnit, tullimuodollisuudet (Venäjän puoli) sekä etabloituville yrityksille annettavat markkinointistrategiset sekä juridiset asiantuntijapalvelut (perusteet sekä vinkkejä toimintaan).

Huom! Venäjän puolella tarvittavat juridiset sekä markkinointipalvelut pitää hoitaa yhteistyökumppaneidemme kautta erillisten toimeksiantojen kautta.

 

Comments are closed.